QIGONG

Her drejer det sig om at styrke kroppens egen vitale energi og løsne stagnationer og bevidstgøre det enkelte menneskes energi – flow i sind, krop og følelser.

Det er taoismen, som udgør Qigongs rødder. Taoismen er en filosofi, som bygger på et organisk livssyn med iagttagelse af alt i naturens verden og dermed principperne yin og yang, der ligger til grund for hele den kinesiske medicin og akupunkturen. Taoismen er altså ingen religion.

Jeg er uddannet akupunktør og har tilegnet mig viden inden for kinesisk medicin, som jo netop også er grundlaget for Qigong.

Qigong er unikke bevægelsesmønstre, tankekoncentration og vejrtrækning. Resultatet for dig er vitalitet og styrke, smidighed i sind og krop, indre ro og harmoni og skærpet bevidsthed.

Qigongs primære mål er at forebygge sygdom, skabe smidighed, sundhed og fremme et langt liv.

Når kroppen slapper af, udvider sindet sig. I det samspil vil du begynde at mærke, føle og sanse energi – for alt er energi. Energien arbejder for os, når vi er i flow!

Qigong er en måde at være på: At være blød og dog stærk.

Qigong er en måde at trække vejret på: At ånde dybt og samtidig roligt og fredfuldt.

Qigong er en måde at stå på i livet: Årvågen og opmærksom – dog afslappet.

Der skal træning, lyst og vedholdenhed til at åbne op for kroppens flow, men resultatet udebliver ikke.

Resultaterne kommer forskelligt til os – igennem regelmæssig praksis. Jo mere du integrerer øvelserne, jo mere vil du åbne op for det, du skal have at vide – både i kroppen, i sindet og spirituelt.

Jeg tilbyder her i Pyramiden små Qigong hold på max 5-6 personer – og alle kan være med. Se løbende opslag på Facebook – og her på hjemmeside.

Kursus 2018:
Fra midten af september – uge 38 – 2018, underviser jeg igen i Qigong i Pyramiden. Det vil blive “Ecstasy Qigong” og “4 cycles”, som jeg har lært af Robert Peng. Denne Qigong er for dig, der har lyst til arbejde med energi og sanse og mærke dig selv i det, du står i.

Vi skal arbejde med den feminine, bløde og modtagende Yin “Qigong for lykke” og med den mere maskuline Yang-øvelse “De 4 kredsløb”. På YouTube er der uddrag af begge – det bliver imidlertid en meget dybere oplevelse at øve  sammen i Pyramiden.

Vi vil desuden øve Qigong opvarmningsøvelser.

Din livsenergi vil blive stærkere, og du vil opleve styrke, smidighed, balance og indre ro. Qigong er meditation i bevægelse.

Der bliver kun ét hold om ugen over 7 gange – start 19/9 – onsdage fra kl. 16.30 – 18.00. Max 6 deltagere. Pris 600 kr., som betales første gang.  Medbring liggeunderlag og tæppe.

Glæder mig, til vi ses.