CITY OF LIGHT TERAPI

Min seneste uddannelse er et forløb i København ved Charlotte Shanti med bestået eksamen juli 2019 som Golden Age City of Light Therapist.

Sessioner hos mig består af samtale, kinesiologisk vippetest, hvor kroppen hos klienten viser de ubalancer, der er brug for at arbejde med. Herefter healing og afbalancering med kodede krystalværktøjer af en meget høj kvalitet og i samarbejde med visse lysvæsener i City of Light.

Der er kodet en høj intelligens ind i de kodede krystaller, som hjælper os med at være totalt nærværende og samtidig mærke og kombinere helheder og forståelse for de polariteter, der bliver tydeligere og tydeligere for de fleste mennesker i vor tid.

Disse lysvæsener har stor indsigt og forståelse for den proces og udvikling, vi mennesker går igennem for at udvikle os og hæve os og Jorden til 5. dimension, som er den gyldne tidsalder og den nye tid.

Den viden er kodet ind i stenene, som arbejder hurtigt og effektivt med vore problemer og udfordringer.

I afbalanceringen får du aktiveret din lyskrop, og du bliver ført ind til grundlæggende følelser og de 12 chakraer. Du får kendskab til de 13 dimensioner, lysakupunktur og total balance m.m.

Kom med en lille sten/krystal, som du holder af, og jeg vil kode den til det, din krop viser, du har brug for. Herefter kan du gå med stenen på dig.

Du skal “bare” åbne dig og give slip – så åbner du dig for det, der viser sig.

City of Light og Golden Child er den nye tids healing, afbalancering og behandling.