doTERRA ÆTERISKE OLIER

Juli 2020 kom jeg i kontakt med doTerras æteriske olier og overgav mig helt til sansningen af de forskellige blomster, planter, urter og barkessenser.

Disse essenser er igennem århundreder af naturfolk på hele kloden blevet brugt i helbredelse og healing. Hvert land og region har sine traditioner og særlige helbredende planter.

DoTerra har sin egen og bæredygtige måde i samarbejde med lokalbefolkningen at finde og forarbejde de mange forskellige olier, som er 100 % rene.

“Der er en olie til alt”, hvor der bag enhver sygdom, svaghed og ubalance kan ligge en eller flere følelser – måske nedarvet gennem generationer.

Disse følelser kan vi selv blive opmærksomme på og forløse. Når vi dufter til en ren essentiel olie, går den direkte til vores limbiske system, som er følehjernen, og dette sker i løbet af få sekunder.

• Hvilken følelse vil jeg gerne slippe?
• Hvilken følelse vil jeg gerne styrke?

Der er mange erfaringer, der viser den transformation, de essentielle olier kan skabe for os ved at justere vores frekvens og dermed vores virkelighed.

Jeg oplever, at alt er forbundet, og at naturen med træer og planter er vores største læremester og healer. Dette praktiserer jeg i min Qigong undervisning, hvor doTerra olierne vil kunne gøre sansningen dybere.

Jeg er begyndt på min rejse i sansningen af hver olie og ind i det, der skal løftes og det, der skal slippes hos mig selv og mine klienter.

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte mig.

Kærlig hilsen Eva