UDTALELSER

Sasja, – inden fødsel:

At komme i Pyramiden til fødselsforberedelse og kostvejledning fra uge 30, hvor amning og fødsel rykker tættere på.
Fantastisk oplevelse! Vi vil sprede budskabet om besøget hos Eva.

I mine øjne er det helt klart en god ide, især fordi man er til fødselsforberedelse, hvor man blot er sig selv, sin partner og en jordemoder. Der er rigeligt med tid, og ingen forstyrrelser. Vi fravalgte tilbuddet om fødselsforberedelse i vores kommune, da det blot var et kort forløb, hvor 12 par var samlet. Det var i vores øjne ikke den fødselsforberedelse vi havde behov for at deltage i, og vi valgte derfor en mere personlig og intim fødselsforberedelse i Pyramiden.

Jeg vil varmt anbefale, især førstegangsfødende, at besøge Pyramiden mindst to gange tidligt eller midt i graviditeten, og de skal bestemt tages deres partner med. Fødselsforberedelse i Pyramiden er ikke kun for den gravide – tværtimod!

På flere områder kan jeg mærke, at min mand har fået lige så meget ud af at besøge Pyramiden, som jeg selv har. Graviditeten og selve fødslen er ikke kun en hård rejse for den gravide, psykisk og fysisk, det kan til tider også være hårdt psykisk for manden. Både når kvinden er gravid og under fødslen. Selvom det er kvinden der skal klare arbejdet til fødslen, spiller manden på mange måder en stor rolle. Han skal være kvindens klippe under hele fødslen. Det er en rejse man er på sammen, og man skulle gerne begge to komme godt igennem rejsen, uden at der sker hinanden noget. Ved netop at besøge Pyramiden fik både min mand og jeg et mere roligt indblik i selve fødslen.
Et besøg i Pyramiden kan varmt anbefales!

Jeres oplevelse af, hvad I har fået med jer:
Det at besøge Eva har været berigende for os begge to på flere forskellige måder. Snakken går let, og der er en særlig ro i lokalet.

Jeg havde især behov for at drøfte en del ting ift. selve amningen af mit kommende barn. Min mand derimod havde mere behov for at snakke om selve fødslen. Hans tanker lå mest idet, at skulle se mig gennemgå en voldsom smerte, som han, når det kommer til stykket, ikke kan gøre noget for at fjerne. Men et besøg hos Eva gjorde hans tanker mere positive, samt at han føler sig mere beredt på hvad han kan gøre for at støtte mig, både under selve fødslen, men bestemt også under vefaserne op til fødslen.
Det at sidde alene med en jordemoder, hvor der er afsat 1½ time, gør at man kan få svar på alt lige fra fødsel til selve livet med en nyfødt.
Derudover fik jeg nogle gode redskaber til hvordan jeg bedst muligt kommer igennem de forskellige vefaser, samt hvordan jeg kan kontrollere mit åndedræt under selve fødslen. Det har allerede hjulpet mig godt og behageligt igennem adskillige plukveer.

Inden jeg blev gravid, startede jeg op på alverdens vitaminer, som lægen anbefalede. Men med et besøg hos Eva fandt jeg ud af, at alt det jeg havde indtaget i løbet af graviditeten i virkeligheden ikke var det bedste. Jeg fik en del ny viden indenfor mineral- og vitaminområdet, især de gode naturlige præparater, og jeg fik hurtigt købt ind af de forskellige præparater, og det har haft en positiv effekt på min krop.

Alt i alt har det været en helt igennem unik oplevelse, som i den grad har givet en vis form for ro, både hos mig selv, men også hos min mand.

Argument for jordemoderbesøg i den helt tidlige graviditet – her eller i hjemmet alt efter behov:
Jeg synes personligt, at jordemoderbesøg i den tidlige graviditet kunne være nyttigt for mange. Det at blive gravid kan enten have været en lang eller kort proces. Men flere kvinder kan også have oplevet at abortere i den tidlige del af graviditeten. Der er mange spørgsmål, tanker, etc. som man gør sig, når man er i den tidlige del af graviditeten. Jeg har selv oplevet at abortere tidligt, 6. uge, og da jeg så blev gravid igen, havde jeg flere bekymringer. Men hvem skulle hjælpe mig med disse bekymringer? Lægen? Det første jordemoderbesøg var først da jeg var 18 uger henne. Hvis man vil være gravid, skal man som kvinde selv sørge for, at man får den konkrete viden, altså hvad det egentlig vil sige at være gravid, hvad det kræver, ikke mindst af en selv.
Besøg i den tidlige graviditet vil give en vis ro hos mange kvinder, det vil dog også hjælpe til, at flere kvinder får en sundere graviditet, bliver hjulpet godt på vej ind i graviditeten. Det at fuldføre en graviditet er ikke bare just, det kræver sin kvinde.

Christina:

Jeg kontaktede Eva efter en anbefaling fra en kollega. Jeg var gravid med mit andet barn og havde mange bekymringer omkring den forestående fødsel, da fødslen med mit første barn var svær, og udmundede i længere indlæggelse efterfølgende.

Samtidigt havde jeg et kendskab til Eva, der var min offentlige konsultationsjordemoder i min første graviditet.

Hos Eva fik jeg modningsakupunktur, massage, samtaler og forskellige redskaber til fødslen.

Eva hjalp mig til en markant bedre kropslig forståelse og gav mig både viden og værktøjer til at hjælpe mig igennem de vesmerter, der havde forskrækket mig ved første fødsel.

Eva hjalp mig samtidigt gennem samtale og gennemgang af mit første fødselsforløb til at lægge denne oplevelse fra mig, og jeg begyndte hurtigt at se frem til fødslen, frem for at frygte den!

Min fødsel var denne gang en helt anden og fantastisk oplevelse. Fødslen varede kun 4,5 timer, og jeg kunne bruge flere af de råd og redskaber, Eva havde lært mig. Jeg kom igennem udvidelsesfasen uden epidural, hvilket var et stort ønske! Jeg er absolut sikker på, at mine konsultationer ved Eva har haft stor indflydelse på egen ageren og coping under fødslen, og at akupunkturen sandsynligt har forkortet længden på fødslen!!

Jeg kan varmt anbefale Eva, der med sin varme, erfaring, viden og professionalisme kan forebygge og afhjælpe mange forskellige graviditets relaterede udfordringer – hvad enten de er psykiske eller fysiske.

Tina:

Jeg har været meget glad for at komme hos Eva op til min fødsel. Jeg har oplevet vejledningen hos Eva meget professionel og dyb. Det er tydeligt at mærke det bevidsthedsarbejde, Eva gør, og den venlige healende energi, som omgiver stedet. Det har været rigtigt dejligt at kunne snakke med Eva og opleve en jordemoder, som kan vejlede omkring de mest konkrete fysiske ting og samtidig har den spirituelle vinkel med! Jeg har oplevet mig mødt og styrket i min egen tro på, at fødslen sker dybt indefra.

Malene:

Sender min varmeste anbefaling afsted til fødselsforberedelse og modningsakupunktur ved Eva i ‘Pyramiden’. Jeg startede ved Eva, da jeg var i uge 37 og kom efterfølgende én gang om ugen frem til termin.

Jeg havde et brændende ønske om ‘den naturlige fødsel’, hvorfor vi fra start arbejdede meget med det mentale omkring fødslen og hvilket forarbejde jeg selv kunne gøre mig for at tage ansvar for fødslen og ‘være med’ undervejs. Da jeg startede ved Eva var min ‘værktøjskasse’ tom og undervejs blev den fyldt op i samarbejdet med Eva med diverse teknikker i forhold til tanker, ro, vejrtrækning, visualisering og lignende.

Eva og hendes teknikker var med mig flere gange under fødslen. Jeg er overbevist om, at Eva er medvirkende til at min fødselsoplevelse er så god som den er, og modningsakupunkturen var medvirkende til, at fødslen startede spontant og forløbet var så ukompliceret og hurtigt som det var.

Når jeg kom ved Eva blev jeg mødt af en ro og nærvær, hvilket gjorde at jeg følte mig mødt og tryg.

Tusinde tak Eva.

Anne Marie:

Jeg tog kontakt til Eva da jeg havde et ønske om ikke at skulle sættes i gang, som jeg er bleven de sidste to gang, og havde et håb om at slippe for vedrop.

Jeg var ved Eva tre gange og fik modningsakupunktur, inden vandet gik af sig selv før termin (39+2), under fødslen viste min krop at akupunkturen havde modnet mig så godt. Dog ville min krop ikke selv danne veer, så jeg fik vedrop men kun i 2 timer og 15 min, og så var min søn født. Efterfølgende har jeg tidligere døjet meget med efterveer i lang tid, men denne gang var tiden med efterveer også meget kortere og nemmere at komme i gennem.

At komme ved Eva er noget at de bedste jeg har gjort for mig selv i forbindelse med at være gravid, den afslappende og indre ro, som hun videregiver er bare fantastisk.

Jeg kan og vil anbefale alle andre gravide at kontakte Eva.

Kristina:

Jeg supplerede de offentlige jordemoderkonsultationer med besøg hos Eva fra graviditetsuge 36. Det var en fantastisk oplevelse. Eva gav mig forskellige redskaber til fødslen; vejrtrækning, akupressur, visualisering, fødestillinger og meget mere. Jeg fik derudover modningsakupunktur. Jeg fik min drømmefødsel – fødte hurtigt og naturligt uden indgreb i GA 39+3. Jeg vil give Eva mine bedste anbefalinger!

Topaz Christina:

Jeg fik fødselsforberedende akupunktur og så meget mere. At komme hos Eva er det bedste jeg har gjort for at nå mit ønske om at kunne komme til at føde naturligt, som ikke lykkedes første gang. Hvis jeg ikke havde fået de redskaber, som jeg fik fra Eva, var min fødsel formentlig endt i et kejsersnit igen.

Ved hjælp af akupunktur vendte min datter sig inden for en time 180 grader så hun endte med at ligge med hovedet ned af og blev der graviditeten ud.

Åndedrættet og akupressurpunkterne og især visualisering under fødslen var for mig virkelig godt.

Eva har en super dejlig ro og et nærvær der gør at man føler sig tryg og mødt. Jeg kan kun give hende de bedste anbefalinger.

Jeg endte med at få den mest fantasiske oplevelse, som jeg har delt i bogen “Født Godt”.

Tak Eva for at gøre den oplevelse mulig.

Theresia:

Jeg fik modningsakupunktur 6 gange i alt, da jeg startede tidligt, for at hjælpe min krop med at gøre sig klar til fødsel, i håb om ikke at gå alt for meget over termin.

Det var trygt og rart at komme hos Eva, jeg følte mig i rigtig gode hænder.

Jeg fik den bedste fødsel. Jeg kan helt sikkert anbefale stedet og Eva.

Marie:

Total “feel good” oplevelse + jeg havde en rigtig god fødsel.

Birgitte:

Absolut det BEDSTE du kan gøre for dig selv (og baby), inden fødslen. Kan helt klart anbefales!

Kære søde skønne Eva, er SÅ taknemmelig for at have mødt dig, og alt det du kan/gør.

Henriette:

Jeg vil lige bringe en kort tak til Eva. Jeg har i fire uger inden min termin fulgt fødselsforberedelse hos hende, og jeg havde en helt fantastisk oplevelse med det. Jeg fødte nu min dejlige søn for fire uger siden, og alt forløb fuldstændigt som det skulle, jeg er sikker på, at det skyldes den fantastiske forberedelse jeg havde fået inden. Jeg fik ikke kun akupunktur for at modne min krop til den forestående fødsel, men også samtaler med Eva, som klargjorde mig mentalt og gav mig de redskaber, som var nødvendige for at kunne nyde fødslen fuldt ud. Jeg kan kun anbefale forberedelsen!