OM MIG

Jeg hedder Eva.

Som barn havde jeg mulighed for at være i flere verdener og gå ud og ind af flere “rum”.
Jeg kunne trække mig tilbage og ind i et reflekterende univers uden at miste mig selv. Det har på mange måder styrket mine sanser og åbnet min bevidsthed og har fulgt mig lige siden – og er en af mine styrker i en sensitiv og hurtig verden.

Jeg har på min egen måde måttet krydse veje, broer og kløfter for derfra at bringe erfaringer med videre i livet og ind i fremtiden.

Vi bor i Sødring, og her har vi i 2012 bygget en Pyramide, der løfter hele vores område med en fin krystalenergi. Det er her, mine aktiviteter foregår.

Jeg bor, hvor der er udsigt til himmel og jord med skov, udstrakte marker og strandenge langs fjorden. Naturen, som er den største healer af alt.

Jeg er uddannet jordemoder fra København i 1971 og har i 30 år arbejdet på et lille fødested med graviditet, fødsel og barsel. Fra 2006-2009 var jeg fastansat på specialafdeling i Randers og har siden da åbnet for privat konsultation med fødselsforberedelse og akupunktur, healing, Qigong, klangmassage, meditationer og foredrag.

Jeg arbejder ikke mere på fødegangen, men stiller mig til rådighed som konsultationsjordemoder og vejleder. Jeg er helt “up to date” med nytænkning og udvikling inden for graviditet og fødsler: Midwifery Today, Spinning Babies, rebozo og nu nyest “Meyermetoden” af jordemoder Heidi Meyer Vallentin.

Jeg praktiserer ud fra visionen (som forøvrigt alle jordemødre bestræber sig på): “At give den spontane og uforstyrrede fødsel så optimale forhold som muligt”. Forberedelsen begynder tidligt i graviditeten med vejledning, sund livsstil, ingen stress, ro og tryghed.

Siden år 2000 har jeg praktiseret og øvet Qigong og været i forløb hos tre dygtige lærere – og har nu grundlag for at afholde workshops og undervisning i Qigong.

Jeg er uddannet akupunktør i 2007 og medlem af Praktiserende Akupunktører.

Jeg er uddannet healer – og har det meste af mit liv været i spirituelle forløb, hvor jeg har hentet inspiration og viden.

Min livsopgave er, hvordan vi som mennesker hele livet kan holde os sunde, fleksible i krop og sind, være i balance trods livets storme og bevare et godt helbred. Jeg har deltaget i et utal af kurser om livsstil, psykologi og holistisk sundhed og helbredelse – men hvor kærlighed er den største kraft af alt.