HEALING

Healing betyder AT GØRE HEL.

I en healingsession er du selv med til at aktivere din egen healing.

Hvordan skal det forstås? Jo, du får mulighed for at åbne dig for en større energi, der kommer fra universet og det guddommelige – og som alt i livet: den, der ikke åbner sig i fuld tillid, kan ikke tage imod.

Vær til stede i nuet og vær opmærksom – med en intention om at ville tage imod.

Ønsker du forandring skal du se, føle og tænke dig ind i fremtiden og ikke leve i fortidens gamle vaner og mønstre. På den måde vil dine “nye” følelser og tanker blive dit sind og krop, og du vil over tid manifestere din ønsker.

Se det, du ønsker, som om det allerede er sket.

For at kunne modtage healing fra universet, må du i fuld tillid åbne uforbeholdent op. Indstrømning og lys fra den åndelige dimension skal kunne komme igennem og understøtte og løfte det enkelte menneskes energifrekvens.

Intet kan hjælpe eller trænge igennem, hvor der er modstand eller lukkethed – dog har vi alle vore grænser, som skal respekteres i hvert vores tempo.

Healing handler ikke om at fixe noget, som ser ud til at være i stykker. Healing handler om at få os til at huske på den helhed, som allerede er til stede i os – som kærligheden i vores hjerte.

Healing kan lægge et frø. Du skal selv passe det, når det spirer og gror – og få frøet til at blomstre i dit liv.

Når man kommer til mig, er der en samtale om, hvad du ønsker.

Du ligger oftest på briksen i den meget klare og rene pyramideenergi. Jeg er med mine hænder det fysiske bindeled til universets energi.

Jeg vil forsøge at guide dig ind til dit eget stille sted i hjertet gennem samtale og healing. I dit eget stille sted, som du kan finde i hjertet, vil du finde alt det, du har brug for at vide.

Healingen kan rundes af med klangskåle på kroppen eller i auraen.

Det drejer sig om at åbne op og overgive sig “til det højeste gode af alt” så du kommer ind til din indre kerne – til den, du dybest set er. Når du gør det, åbner din sjælsvej sig for dig. Her ligger din egen indre healings kraft, og du vil få hjælp til at løfte dig fri af det, der holder dig fast.

Igennem årene har jeg været i kursusforløb hos fem lærere, som praktiserer healing.

Min passion for healing tager ikke udgangspunkt i en bestemt retning eller et særligt navn; men ganske enkelt i samarbejde med healingsenergien at være formidler og skabe et fundament for sundhed og vækst i det enkelte menneske. Healingsenergien ved bedre end os og søger selv derhen, hvor der er brug for den. På denne måde kan healeren også igangsætte en fjernhealing, som kan målrettes på tværs af afstand.

“Er man totalt forenet med sit indre jeg, har man ikke ubalancer i det ydre liv”.